Groepstraining

Een trainingstraject waarin we in groepsverband jullie individuele presentatievaardigheden ontwikkelen door gebruik te maken van de kracht van samenwerking.

Krachtig samenwerken als groep doe je zo!

Waar werken we samen aan?

  • Werken aan non-verbale en verbale communicatie
  • Via de unieke QandA-methode werken we aan de opbouw en inhoud van je presentatie
  • Spelen met adem en stemgebruik
  • Oogcontact en verbinding met de groep
  • Weerbaarheid tegen lastige vragen
  • Verhogen en verdiepen van de teamspirit
  • Het beste bij je teamgenoten naar boven halen
  • Stressloos je verhaal delen met de groep
  • In één dag de perfecte elevator pitch

Tijdens groepspresentatietraining werk je als groep, team of collega’s samen om jullie presentatie naar een hoger niveau te tillen.

Iedereen heeft een unieke vorm van presenteren en profileren. We gebruiken de kracht van samenwerking om je individuele presentatie te verbeteren. Zo kom je niet alleen zelf in je kracht te staan, maar wordt ook de groep sterker. 

Wil je zelf én als team ontspannen en goed voorbereid voor je live publiek of de camera staan? Dan is dit de training voor jou!

Werkwijze

Groepstraining is maatwerk en geschikt voor zowel beginnende als ervaren sprekers. Juist de interactie en samenwerking is wat deze training zo waardevol maakt. Het kan erg verfrissend zijn voor een doorgewinterde spreker om de speelsheid en onbevangenheid van een beginnende spreker te beleven. En als beginner kun je leren van de bekwaamheid en zelfverzekerheid van ervaren sprekers.

De training is geschikt voor groepen tot maximaal 6 personen.

^

incompany of op externe locatie

De training kan incompany worden gegeven, maar het kan ook verfrissend zijn om als team op een andere plek samen te werken. Samen bekijken we wat het beste voor jullie team werkt.

Wil je de presentatievaardigheden van je team naar een hoger niveau tillen?

Nu ook: voor de cameratraining samen met collega’s!

Samen met collega’s werken aan je presentatievaardigheden voor de camera? Dit is echt maatwerk en volledig afgestemd op jullie behoeften. 

Nu ook: voor de camera training samen met collega’s!

Samen met collega’s werken aan je presentatievaardigheden voor de camera? Dit is echt maatwerk en volledig afgestemd op jullie behoeften.